Thursday, March 24, 2011

 ***ALL SOLD OUT. THANK YOU***

COLOUR : Sakura pink





 
COLOUR : brown


*(Adjustable chain straps - functional as sling bag as well as shoulder bag)*


LENGTH = 25 cm
HEIGHT = 17 cm
WIDTH = 12 cm


AVAILABLE IN FOUR COLOUR;

Pink sakura -SOLD OUT-
Brown -SOLD OUT-

RM 42
-send via Pos Laju-
***CLICK HOME/OLDER POST TO SEE MORE BAGS***  






7 comments:

Jasmine said...

Nice bags. I like how the straps look, really nice. :)

Anna Syue Fashion House said...

thank you dear, come and grab it dear =))))

Izyan Masri said...

NICE ONE.BROWN TU PANJANG TALI DIA PANJANG MANA EYH ? :D

Anna Syue Fashion House said...

tali dia boleh buka tau yg sebelah tu.. so u leh adjust samada nak panjang atau pendek. And u boleh buat sling bag atau pun shoulder bag =))))

Izyan Masri said...

kalau nak pendek guna both tali dia,kalau nak panjang guna satu .macam tu ke eyh ? (:

Anna Syue Fashion House said...

yeahhhh!! tepat sekali. hee.. kalau panjang guna satu tali jek. And terus boleh buat sling bag. Kalau nak bimbit kat bahu buat 2 tali sebab nak bagi dia pendek kan.. hee.

Izyan Masri said...

this one memang satu je dalam stock atau ada banyak eyh ? coz baru je beli beg.tapi mcm nak beli lgi.but not now :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter Ur Email to Get Our Updates

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hit Us Once More Time

hit counter

Link Us

Link Us

Anna Syue Fashion House on FB

Powered by Blogger.

Followers